Marti, 22 Mai
Add
mancare-bucuresti.ro
 
 
Bucuresti
 
 
Publicitate
aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi  2012

 
Info Util
 
 

Cum sa comand ?

ATENTIE: Valoarea comenzilor lansate de pe acest site se va achita la primirea produselor si va fi incasata de reprezentantii locatiei de la care ati comandat. Nu am implementat inca un sistem de plata on-line si, in consecinta, nu este necesara detinerea unui card, cont in banca sau alta modalitate de plata on-line.

Pentru a comanda, va rugam sa completati cu atentie toate datele solicitate in formularul de comanda de pe site-ul mancare-Bucuresti. Foarte importanta este introducerea unei adrese de e-mail corecte deoarce aceasta va fi utilizata pentru activarea contului dumneavoastra de utilizator si pentru a va transmite confirmarea comenzilor dumneavoastra.

Dupa trimiterea comenzii veti primi o confirmare imediata precum si un email cu datele complete ale comenzii. Acelasi e-mail va fi primit si de catre locatia de la care ati comandat. Nu asteptati un telefon de confirmare! Veti fi contactat telefonic doar daca sunt probleme in a gasi adresa specificata sau sunt intarzieri.

Creare cont utilizator
Pentru a putea comanda, trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor. Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul optiune ma inregistrez, ce se gaseste in caseta Inregistreaza-te din partea dreapta sus a paginii.
Nota: Este necesar sa aveti o casuta de e-mail valida si activa pentru a va putea deschide un cont de utilizator. Dupa ce v-ati inregistrat veti primi un e-mail de confirmare prin care va puteti activa contul de utilizator accesand un link. In cazul in care nu ati primit acest e-mail, verificati si folder-ul SPAM sau BULK din casuta dumneavoastra de e-mail. Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati din sectiunea CONTACT a site-ului.

Selectare produse
In cazul in care cautati un produs ce poate fi incadrat intr-o categorie (de ex. salate) consultati lista cu categorii de produse care se afla permanent in partea de sus a listei cu produse.
Pentru a afisa o pagina cuprinzand detaliile produsului apasati pe detalii. Fiecare produs are cate o fotografie. Pentru marirea acesteia dati click pe ea.

Cumparare produse
Dupa ce v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l comandati, apasati pe butonul adauga in cos si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. In acest moment puteti sa va intoarceti la cumparaturi Inapoi pentru a adauga si alte produse in cos, sau puteti trimite comanda, completand formularele privind datele de contact si de livrare. Daca doriti sa schimbati cantitatile, modificati numarul de produse pe care l-ati introdus, dupa care apasati butonul Schimba Cantitatile.

Transmitere comanda
Comanda dumneavoastra va fi transmisa prin e-mail.
Pe site, dupa introducerea in cosul de cumparaturi a produselor pe care doriti sa le comandati, apasati butonul trimite comanda si veti incepe procesul de comanda. Programul va introduce automat ca adresa de livrare adresa dvs. pe care ati introdus-o atunci cand ati creat contul. Daca doriti sa primiti produsele la o alta adresa, apasati pe linkul Doresc sa introduc o noua adresa!
Dupa ce v-ati hotarat asupra adresei de livrare a produsului, vi se va cere confirmarea finala a datelor comenzii. In acest moment va puteti intoarce sa corectati informatiile care sunt gresite sau, daca totul este corect, puteti trimite comanda prin intermediul butonului trimite comanda

Plata comenzii

Plata se face la livrarea produselor comandate si este incasata de reprezentantii locatiei de la care ati comandat.

 
Alaturate prietenilor nostri pe www.facebook.com/mancare.bucuresti

 

 
 

© Copyright Mancare Bucuresti | Powered by Norvel IT - august 2010

mancare-bucuresti.ro este actualizat zilnic