Marti, 22 Mai
Add
mancare-bucuresti.ro
 
 
Bucuresti
 
 
Publicitate
aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi  2012

 
Info Util
 
 

Termeni si conditii

Conditiile de utilizare
Prezentul document defineste cadrul in care S.C. Norvel IT S.R.L., firma care detine si administreaza site-ul www.mancare-Bucuresti.ro este de acord sa furnizeze servicii utilizatorilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre S.C. Norvel IT S.R.L. si utilizatorii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de site-ul www.mancare-Bucuresti.ro presupune acceptarea si conformarea  Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
S.C. Norvel IT S.R.L., detinatoarea drepturilor de autor pentru site-ul www.mancare–Bucuresti.ro  poate revizui acesti Termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in sectiunea Termeni si conditii. Sunteti rugati sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a avea acces la informatii care va privesc in mod exceptional.
Folosirea in continuare a serviciilor furnizate de www.mancare-Bucuresti.ro  reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.
Neacceptarea conditiilor din acest site obliga la nefolosirea serviciilor www.mancare–Bucuresti.ro.

Definitii:
Site-ul www.mancare-Bucuresti.ro este intretinut si administrat de S.C. Norvel IT S.R.L. denumita in continuare Firma. Persoana fizica sau juridica care comanda produse prin intermediul site-ului www.mancare-Bucuresti.ro, va fi denumita Utilizator. Adresa web www.mancare-Bucuresti.ro este proprietatea firmei si va fi denumita in continuare mancare-Bucuresti.
Fast-food-urile, restaurantele, rotiseriile, pizzeriile, firmele de catering prezente in site vor fi denumite in continuare Prestatori.
Fotografiile digitale, textele, preturile si celelalte informatii care se gasesc in mancare-Bucuresti, vor fi denumite in continuare Continut.

Procesul de comanda
Comanda se va face on-line de pe mancare-Bucuresti. Utilizatorii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Utilizatorii accepta ca datele introduse in contul de utilizator sa fie transmise, in momentul efectuarii unei comenzi, catre locatia de unde a comandat. Prestatorii isi asuma responsabilitatea de a confirma telefonic anumite comenzi. Mancare-Bucuresti nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre Utilizatori a unor informatii incorecte sau incomplete.
Dupa lansarea comenzii veti primi un mesaj care va confirma trimiterea acesteia si de asemenea veti primi pe adresa de e-mail introdusa in formular un e-mail de confirmare.
S.C. Norvel IT S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula fara preaviz contul utilizatorilor daca actiunile lor aduc prejudicii serviciilor gazduite pe mancare-Bucuresti . Astfel, inregistrarea cu date false si comanda falsa conduc la stergerea contului utilizatorului.

Drepturile de autor:
Intregul continut al site-ului mancare-Bucuresti este proprietatea Firmei, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Firmei, a oricaror elementelor de continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului mancare-Bucuresti in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Firmei.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre Utilizator vor fi folosite de Firma, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Firma nu vinde, nu ofera, nu face schimb de date personale obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane/terte parti, fara acordul dumneavoastra explicit.
Nu vom folosi informatiile Utilizatorilor nostri in vederea trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) destinate promovarilor de orice fel ale site-urilor, produselor sau serviciilor unor terte parti, sau ale altor site-uri exceptand www.mancare-Bucuresti.ro.
Utilizatorii nostri vor primi mailuri care contin informatii strict legate de site-ul www.mancare-Bucuresti.ro (datele din contul personal, confirmarea comenzilor, confirmarea mesajelor proprii trimise prin intermediul formularelor din site, modificari in site sau in sistemul de comanda, informatii care-l privesc pe utilizator, etc).
Pot fi operate liste de e-mail numai in conditiile in care persoanele din aceste liste se inscriu de buna voie pentru a primi mesaje din partea site-ului www.mancare-Bucuresti.ro. Toate aceste mesaje contin o procedura de retragere din liste care permite anularea inscrierii initiale a Utilizatorului.
Orice reclamatie, referitoare la nerespectarea vreunuia din termenii de mai sus va fi analizata si solutionata in cel mai scurt timp cu putinta, luandu-se masurile care se impun. (ne puteti scrie completand formularul din sectiunea Contact).

Declinarea responsabilitatii:
Informatiile publicate in acest site, privind produsele, preturile acestora si modalitatile de calcul, sunt furnizate de Prestatori .
Conceperea, redactarea si furnizarea corecta si exacta a acestor informatii, este responsabilitatea fiecarui Prestator in parte.
Firma care administreaza site-ul mancare-Bucuresti nu poarta nici o responsabilitate in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite de Prestatorii gazduiti pe site.
Timpul de livrare, incasarea platii produselor si serviciilor de livrare cat si calitatea produselor comandate cad in responsabilitatea Prestatorilor.
Continutul site-ului mancare-Bucuresti a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Firma nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Firma isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta utilizatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor prezentate pe site pot diferi de imaginile produselor livrate, datorita modificarii caracteristicilor produselor, fara o notificare prealabila de catre Prestatori.
Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverului de hosting, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru.
Nu putem fi considerati responsabili pentru nefunctionarea temporara la parametri normali a serverului, lucru care ar putea conduce la neprimirea comenzilor lansate de Utilizatori.
Va rugam sa ne avertizati in legatura cu eventualele probleme aparute in site completand formularul din sectiunea Contact.
Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Daca exista riscul sa apara o astfel de situatie, aceasta va fi anuntata.
Utilizatorul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune utilizatorului nostru.
Veti folosi informatiile furnizate de mancare-Bucuresti pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata Firma.
mancare-Bucuresti ofera utilizatorilor acces la o serie de servicii si informatii care includ, dar nu se limiteaza la: forum, servicii de comenzi online, servicii de mica publicitate, servicii de promovare, continut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-ului de catre dumneavoastra, consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului mancare-Bucuresti sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul mancare-Bucuresti, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului mancare-Bucuresti si va face obiectul unei plangeri penale la organele competente, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa comita aceste fapte.

Termene de livrare:
Livrarea produselor comandate de pe site-ul mancare-Bucuresti se realizeaza in functie de modul de livrare ales de catre Prestator si in intervalul orar stabilit de catre acesta.

Garantia produselor: 
Produsele cumparate prin intermediul site-ului mancare-Bucuresti  sunt garantate de prestatorii nostrii. Orice neconcordanta cu asteptarile dumneavoastra nu poate fi imputata site-ului www.mancare-Bucuresti.ro

Dispute si conflicte
Orice conflict aparut intre S.C. Norvel IT S.R.L. si Utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu inregistrarea in site-ul www.mancare-Bucuresti.ro, Utilizatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Firma isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand sectiunea -Termeni si conditii- din meniul din partea dreapta-sus puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 
Alaturate prietenilor nostri pe www.facebook.com/mancare.bucuresti

 

 
 

© Copyright Mancare Bucuresti | Powered by Norvel IT - august 2010

mancare-bucuresti.ro este actualizat zilnic